Een zakelijk portret laten maken


Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij hebben een ruime ervaring in het maken van zakelijke portretfoto’s. Als beginnend ondernemer een portretfoto laten maken, of wil je alle medewerkers van uw bedrijf op eenzelfde manier op de foto? Wij helpen je hier graag mee!

De wensen van de klant staat bij ons centraal, samen gaan wij een passend concept voor een nieuwe foto maken.
Het belangrijkste hierbij is dat je weet waar je als onderneming voor staat. Wat wil je uitstralen? Daarom vragen we altijd om ons wat meer informatie te geven over wie je bent en wat je doet.

Aan de hand van deze informatie gaan we aan de slag en komen wij met een locatie voor de foto. Vaak werkt het goed om op locatie te werken; dit zorgt voor een inhoudelijk beeld dat past bij uw onderneming.
Natuurlijk kan er ook worden gekozen voor een studio setting. In beide gevallen nemen wij een mobiele flitsset mee, zodat er altijd op locatie een gewenst resultaat zal worden behaald.

 

 

 

 

Wij nemen de tijd en zorgen er voor dat je je op je gemak voelt tijdens het fotograferen. Hierdoor zal het fotograferen los en ongeforceerd voelen en zal het resultaat positief verrassen!

Achteraf ontvang je van ons een pdf met daarin een selectie van de portretfoto’s. Aan de hand hiervan kun je zelf de foto kiezen die je wilt gebruiken. Deze foto zullen wij vervolgens bewerken en je per mail toesturen, klaar voor gebruik op je website, linked in profiel en facebook!

Hoe kun je je voorbereiden?


Natuurlijk denken wij met je mee over wat het portret moet gaan uitstralen, het is belangrijk dat je daar zelf ook over nadenkt. Soms zien wij dat mensen datgene aantrekken waarvan anderen zeggen dat dat ze zo leuk staat, waardoor ze bijvoorbeeld in hun favoriete vrijetijdsjurk aankomen. Meestal past dit niet binnen het zakelijke plaatje, en is dit daarom geen goede keuze.
Bedenk jezelf dus ook waar je jezelf, binnen een zakelijke context, fijn in voelt. Meestal is dit kleding die je zakelijk vaak draagt. Denk ook na over de kleur, staat felgroen je heel mooi, maar ben je bang hier snel op uitgekeken te zijn? Kies dan voor een neutralere kleur, die bijvoorbeeld ook beter matcht met uw website. Natuurlijk gaat dit in overleg met ons.