Voor hard//hoofd, foto bij artikel over misofonie. https://hardhoofd.com/2014/02/28/haatweek-misofonie/
In samenwerking met SAUS! Digitale Producties

Wij geloven in samenwerken.


Het samen werken aan een concept, elkaar inspireren en elkaar verder helpen. Zo is Studio Hemski ook ontstaan.
Naast het samenwerken als duo, werken wij ook graag samen met andere ondernemers en bedrijven. Zo hoeven we niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden, maar kunnen we elkaar helpen en op deze manier allebei groeien.

Omdat wij veel ervaring hebben als fotograaf, hebben we ook een groot netwerk opgebouwd in de creatieve sector. Zo kennen wij een hoop andere fotografen, illustratoren, grafisch ontwerpers, webdesigners en anderen creatieve ondernemers. Zo kan het dus voorkomen dat wij zelf niet degene zijn die de opdracht het beste kunnen uitvoeren en dat wij je doorverwijzen naar iemand binnen ons netwerk.

Het verbinden, het samenwerken aan langere projecten en het neerzetten van een tof eindresultaat waar alle partijen tevreden mee zijn, dat is waar wij naar streven. Daarom willen wij ons steeds meer gaan richten op deze kant van onze fotografie. We halen ontzettend veel energie uit het samenwerken met ondernemers en dat maakt ons werk alleen maar leuker!

Ben je net begonnen met je onderneming en weet je niet zo goed hoe je jezelf beeldend kunt presenteren aan de buitenwereld? Of misschien heb je als bedrijf veel ervaring, maar merk je dat de markt begint te veranderen en dat de juiste foto’s nodig zijn om verder te kunnen groeien? Misschien ben je een muzikant of schrijver die het juiste beeldconcept zoekt bij zijn cd of boek? Wij helpen je hier heel graag mee verder!